الأحد:رياح نشطة وانخفاض على درجات الحرارة..بحر مضطرب وأتربة مثارة في المناطق الداخلية

Written By عمر الدجاني on 2015/04/18

This article was written originally in Arabic and is translated using a 3rd party automated service. ArabiaWeather is not responsible for any grammatical errors whatsoever.

موقع ArabiaWeather.com – عمر الدجاني- من المُتوقع أن يطرأ انخفاض على درجات الحرارة يوم الأحد في أغلب مناطق الإمارات،حيثُ تُصبح درجات الحرارة في بداية الثلاثينات مئوية في أغلب مناطق البلاد.

 

درجات الحرارة العُظمى يُتوقع أن تبلغ 32 درجة مئوية في كُل من رأس الخيمة وعجمان وأم القيوين،و 33 درجة مئوية في دبي والشارقة،ونحو 34 درجة مئوية في أبوظبي والعين.

 

وتكون الرياح شمالية غربية مُعتدلة السرعة تنشط أحياناً وتعمل على اضطراب البحر وارتفاع الموج في أغلب المناطق الساحلية،كما تعمل على إثارة الغُبار والأتربة في المناطق والطرقات الداخلية.

 

وبهذا يُحذر موقع طقس العرب من خطر ارتياد البحر أو القيام برحلات الصيد في كُل من الخليج العربي وخليج عُمان بسبب نشاط الرياح واضطراب البحر.

 

كما يُحذّر من خطر تدني مدى الرؤية الأفقية في بعض المناطق والطُرقات الداخلية كنتيجة لإثارة الغبار والأتربة.

 

مع ساعات الليل،ترتفع نسب الرطوبة وتهدأ سُرعة الرّياح عن مُجمل المناطق الداخلية،ويُحتمل تشكُل الضباب في أجزاء مُتفرقة ومحدودة.

 

شاهد أيضاً:

درجات الحرارة تعاود انخفاضها اعتباراً من الأحد

 

تنبيه من الرياح النشطة يومي السبت والأحد

 

فجر وصباح الأحد:فرصة لتشكل الضباب في المناطق الداخلية

 

 

This article was written originally in Arabic and is translated using a 3rd party automated service. ArabiaWeather is not responsible for any grammatical errors whatsoever.


Browse on the official website



The heat dome intensifies over the Maghreb. What impact will this have on the Levant?Local volcanic activity intensifies and expands in the Hajar Mountains, impacting areas across the UAE.An eastern tropical wave will affect several countries in the coming days.Crazy epidemics and total darkness...these are the worst years in human history.Weather in Oman and the UAE | Heavy thunderstorms expected in the Hajar Mountains and extending to the northern UAE on Sunday.Catastrophic toll | 300 dead or missing in worst flooding to hit Texas in 100 yearsWill we witness Mediterranean storms in late 2025? The Mediterranean heatwave continues, and there is no sign of it abating.A stifling heat dome grips Europe, as a new heat wave approaches.Summer 2025 is on fire | 50°C is expected in the Arab world for the first time this season.